вторник, 9 ноября 2010 г.

Так тяжело встретиться с любимой

Так тяжело встретиться с любимой,
Так просто взять и потерять,
Намного сложнее позабыть,
Но страшно встретив не узнать.

(Прозорливцев)
Немногие понимают что с ними происходит когда приходит такое странное и непонятное чувство как любовь. У каждого оно выражается по разному, но одно остаётся едино у всех - хаос и беспорядок мыслей, чувств, слов когда любовь уходит.

1 комментарий:

  1. Це дійсно правда, зустрітися з коханим важко, втратити легко, а от забути це надзвичайно важко. А при зустрічі пройдеш мимо, дзвінко цокаючи каблучками, гордо і безтурботно, і нехай він думає що у тебе все гаразд, що ти щаслива і без нього. Хоча...насправді дуже важко, і ти розумієш що не можеш без нього, хочеш його обійняти, заглянути у його очі і сказати що так скучала і що він тобі потрібен як повіртя, як вода...
    Але коли ми втрачаємо свою любов то це назавжди залишає слід у нашому житті, це свого роду, досвід, який ми потім використовуємо коли знову закохуємося, ми лише можемо сказати що коли знову закохуємося то цим витісняємо попередні почуття, ми прагнемо змін, нових подій, емоцій, відчуттів, за рахунок цього ми зміцнюємо нові почуття, а щоб вони такими і були, необхідна повага і взаємопорозуміння між закоханими. І неважливо який у нас статус, релігійні вподобання, колір шкіри і т.д., кожен з нас прагне бути коханим.
    Тільки вміння зберегти пам"ять про колишню любов без ненависті і злості, допоможе прийняти нову любов знову і з відкритим серцем та душею.

    ОтветитьУдалить