понедельник, 18 апреля 2011 г.

Необходимо что-то менять.

Идей как всегда много, но всё-таки надо что-то поменять. Наверно у меня просто творческий штопор. Как-то странно идеи есть - проблема с их реализацией. Дело не в том что не знаю как реализовать, а скорее приступая к реализации есть тока начало и дальше не продвигается. Даже в данный момент когда пишу эту статью слова с трудом складываются в предложения.
И так мудрые слова великих некоторые воспринимаем и понимаем. Таким образом мы определяем и планируем собственные правила поведения и собственные устои, которые по идеи должны нас выделить из большинства серых мас как уникальную личность. Иногда это вызывающее поведение или на оборот не прикрытая скромность. Но так или иначе всё находиться в постоянном движении. Наше понимание меняется хотим мы этого или нет. А иначе не может быть. Как лояльные и люди гибкого ума, мы можем расширять рамки, которые нас ограничивают, которые мы сами и создали вокруг себя.
И вот приходит момент что само осознание что есть какие-то рамки и ограничения выводят нас из себя. И мы яростно рушим их. Задача не из простых так как они создавались стока лет. Дикое желание сделать что-то совершенно сумасшедшее и не адекватное.

1 комментарий:

  1. Існує думка, згідно з якою кожні 5 років потрібно щось міняти, наприклад, квартиру, роботу, місце проживання. щоразу коли ми стикаємося із найбанальнішими рекомендаціями, починаємо уявляти що ми можемо змінити і як, а потім знову відкладаємо цю мрію "а може якось пізніше". Ми звикаємо до свого теперішнього способу життя і просто лінимося і не хочемо нічого міняти. щоб щось змінити у своєму житті не потрібно кардинально мінятися, позбавляємося своїх найнепотрібніших недоліків, потрібно жити сьогоднішнім. Якщо вам немає з ким поговорити чи вас ніхто не розуміє, то просто вийдіть на вулицю і посміхніться на усі 32 зуба, наче смішно? Але ж раніше ви цього ніколи не робили, ви завжди у своїх проблемах, у роботі, сім"ї, а ви просто посміхніться прохожим. Хтось подумає що у вас щось негаразд з головою, а хтось посміхнеться у відповідь, а комусь ваша посмішка принесе нехай маленьке але щастя чи полегшення на душі. а коли і вам і посміхнуться у відповідь - це ж чудово і приємно водночас.
    Не усі зрозуміють вашого наміру, але ж так приємно зробити когось щасливим і нехай ти не знаєш цих людей, але їх посмішка у відповідь буде найкращим подарунком. Можливо і невдалий приклад, але все ж таки міняти потрібно перш за все щось у собі, ми часто бачимо недоліки інших і вимагаємо їх позбутися, але не бачимо насамперед себе, Тож не потрібно боятися щось міняти, адже це потрібно для нас, нашої психіки, поведінки, характеру

    ОтветитьУдалить